Mi Gran pequeña Granja

16 NOV. 2022

cross

secció:
OLOT.DOC ESCOLES

9.00
Projecció ‘Mi Gran pequeña Granja’

11.20
Ponència amb l’ARTIGA Coop SCCL

Un testimoni sobre la immensa complexitat de la naturalesa, Mi Gran pequeña Granja ens explica la història de dos somniadors i un gos, i la seva odissea per portar harmonia a les seves vides i a la terra.

La pel·lícula narra vuit anys de treballs incessants i mostra el desmesurat idealisme dels nostres protagonistes mentre tracten de crear la utopia que anhelen.

2019 | EUA | 91 min

Informació

VERSIÓ ORIGINAL ANGLESA
DOBLADA AL CASTELLÀ

PROJECCIÓ EXCLUSIVA PER A ALUMNES DE 5è i 6è DE PRIMÀRIA

PREMIS I RECONEIXEMENTS

Palm Springs International 2019, Film Festival 2019, Boulder 2019,  Hamptons International 2019, Sundance 2019, Toronto 2019, Teluride 2019, SUNDANCE “inoblidable”, TIFF “magnífica”, VARIETY “meravellosa”, THE PLAY LIST “impressionant”, BOSTON GLOBE “captivadora”.

Crèdits

Direcció - JOHN CHESTER
Guió - JOHN CHESTER, MARK MONROE
Fotografia - JOHN CHESTER
Edició - AMY OVERBECK
Música - JEFF BEAL
Animació - JASON CARPENTER
Equip artístic - JOHN & MOLLY CHESTER
Producció Executiva - LAURIE DAVID, ERICA MESSER, PAUL GURINAS, JESSICA GURINAS

Ponència

L’Artiga Coop SSCL

L’Artiga Coop SSCL és una cooperativa de consumidores amb seu al nucli antic d’Olot, en un edifici de la Plaça del Carme que hem rehabilitat nosaltres mateixes. Allà, hi tenim la nostra botiga.
 
Les sòcies de l’Artiga som conscients de la força que te unir la nostra capacitat de compra per afavorir una producció d’aliments sostenible, justa, propera i saludable. Per a això vam començar a treballar el 2018. El 2020, ens vam constituir formalment i vam obrir la botiga el desembre del 2021. Ara ja som més de dues-centes sòcies.
 
Tanmateix, l’activitat econòmica de la cooperativa és només l’eina que fa possible el nostre propòsit, i aquest passa per aprendre a fer-ho tot entre totes. Perquè el nostre poder és la cooperació per a una alimentació de base local, ecològica i per a totes.